fullfartframat.se

mina kompressionsfavoriter

Lämna en kommentar

Under lördagens Midnattslopp sprang jag i ett par illgröna kompressionsstrumpor från CEP. Mest för att matcha tröjan faktiskt. ”Strumpskaftet” var dock riktigt skönt och själva kompressionen var rejält tight vilket jag gillar, men själva foten i strumpan var för tjock och bylsig. Springer man länge med dem så finns risken för skavsår.

Nio gånger av tio, näeh nittionio gånger av hundra snarare, springer jag med Gococo-strumpor. Det finns inga andra strumpor som ens kommer i närhet vad gäller hur de sitter på foten, hur de klarar av svettiga, skitiga, långa och sega pass, hur de transporterar svett eller vilka färger som finns. Oslagbara!

Tränar jag med kompression (till exempel under längre löppass) så blir det oftast ett par sleeves från just ovan Gococo eller ett par lövtunna från 2XU – lite beroende på allmäntillstånd, behov av kompression och – faktiskt – humör. Men strumporna – ja, de är kokosbaserade.

Tränar du med kompression? Vilka är dina favoriter?

kompression(vä. till hö.) Mina favoritstrumpor från Gococo – knallgula! (ingen kompression i dem dock!) | Kompressionsstrumpor från CEP, tighta men bylsig fot | Tunna sleeves (calf guards) från 2XU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s