fullfartframat.se

småpotäterna visar sig…

3 kommentarer

Alltså, vilken otur kan man ha egentligen? Under loppet av en vecka har två par av mina favoritstrumpor (från Gococo såklart) fått hål på vänster stortå. Kunde det inte ha varit så att en vänster- och en högerstrumpa gett upp så att man kunde ha matchat ihop den stackars udda maken? Typiskt. Det är ju min höger stortå som pekar rakt upp och nöter till och med hål på mina DS Trainers. Lagen om all…

Till all tur ramlade det i går ner ett paket från just ovannämnda strumptillverkare – här kan vi tala om timing. Nu hade jag ju i och för sig tryckt på köpa-knappen redan efter första paret – men jag kunde ju inte veta att även ett andra par skulle gå samma öde till väga.

Nu väntar vi bara på de där rosa kompressionsstrumporna…

Annonser

3 tankar om “småpotäterna visar sig…

  1. mina pajjar också på samma ställe 😦

  2. Ja det är hemskt när GoCoCo strumporna går sönder. Jag har börjat använda R på vänster och L på höger på de som gått sönder på stortårna. Ännu har jag inte sprungit vilse. Kan inte springa med andra strumpor än kokosstrumporna längre.

  3. Haha, näeh – gissar på att det inte är avhängigt strumporna om man har koll på höger respektive vänster. 🙂 Men det är avhängigt strumporna om fötterna mår bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s