fullfartframat.se

varv på varv

Lämna en kommentar

De gånger jag har sprungit förbi vår närmsta idrottsplats har löparbanorna alltid varit upptagna – antingen av fotbollslag, friidrottare eller någon löparklubb. Då har det inte riktigt känts okay att ”tränga sig på”. I dag däremot var det ganska så tomt när älsklingen och jag stannade till. Ett av årets största bakfylledagar hjälpte nog till.

En pappa med sina barn övade på målskott, en ensam löpare sprang varv efter varv på innerspår och några fnissiga tjejer hängde vid en bänk – och så älsklingen och jag som sprang intervaller.

Första intervallen kändes riktigt bra och var även det det snabbaste varvet. De följande varven fick några sekunder till i bagaget – men annars sprang jag förhållandevis jämnt och stabilt. Men fy vad långa varv! Mentalt jobbiga.

Det sista varvet fick jag tyvärr bryta halvvägs då halsen snörde ihop sig och de sista av förkylningsresterna lossnade (undanhåller er detaljerna..).

I morgon hoppas jag på uppehåll så jag ä n t l i g e n kan få till ett längre pass. Håll en tumme för rengfritt – will you?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s