fullfartframat.se

ge mig mer – och längre!

Lämna en kommentar

Mina guldiga dagar fortsätter. Hela helgen har haft guldkant. Inte nog med att jag har varit ledig flera långa dagar (nåja, några timmars jobb under måndagen kan knappast räknas), vårsolen har äntligen kikat fram och jag har fått rasta benen under en riktig sightseeing-tur.

Helgen inleddes på fredag eftermiddag med både ett boxpass och en timme cykling – under det förstnämnda saknade jag fokus och flamsade mest omkring, under det andra var jag fullt koncentrerad på 70/20 respektive 40/20-intervaller. Vilken skillnad det kan vara ibland.

Efter de där några timmarna jobb under måndagen/Valborgsmässoafton passade jag på att inviga vårsolen med ett snorkk de luxe-pass. Jag ville få till ett längre pass så jag funderade ut en rutt som skulle ta mig från Östermalm hem till Stranden – men via Vasastan, Kungsholmen, Södermalm, Marievik, Årsta, Gullmarsplan och Nynäsvägen. Det slutade på strax över två mil, akut vatten- och lakritsstopp (märklig cravings, värmeslag?) i Årsta, vilse/skogslöpning i Marievik/Årstaberg, värmeslag i Rålis, kryssande mellan Systembolagskunder vid Hornstull och snabba fötter-hopp på Västerbron.

Både under kvällen då vi var och kikade på majbrasor men även dagen efter var benen oförskämt pigga (troligen mycket tack vare kompressionsstrumporna) och jag begav mig ut både på promenad och fikapaus längs med Mälaren och en halvtimmes återhämtningsjogg med älsklingen. Vid slutet av joggen började dock vänster knä att protestera och tyckte att det var lite väl onödigt att springa kuperat som återhämtning. Förstår inte riktigt hur jag tänkte där – men det var underbart väder och jag hade fint sällskap. Så.

Nu vill jag bara springa mer och längre. (och få tillbaka fokus under boxpassen – skäms!)

Ja, hur ser din väska ut? All a girl needs. (Nike Free TR Twist, Specialized spinnigskor och boxhandskar)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s