fullfartframat.se

guldtorsdag

1 kommentar

Vissa hävdar med bestämdhet att tisdagar är en bra dag. Jag håller med, men jag undrar inte om torsdagar är snäppet bättre? Inte nog med att jag får (ja, får!! det är ju kul!) springa intervaller, torsdag ger också smak av helg. Gårdagen, som förståss var en torsdag, gav mig till och med lite guldkant på tillvaron.

Frukost intogs på Bistro Rigoletto, nyöppnad restaurang dörr-i-dörr med biografen Rigoletto – som för övrigt har fått sig en rejäl uppfräschning. Ljud, bild och design har fått sig en ansiktslyftning som heter duga. Jag hade möjlighet att få en smygtitt på lokalerna (och ljud och bild) innan de slår upp portarna i dag – och jag blev imponerad. Gillar ni film, gillar ni film på bio – gå till Rigoletto.

Snabb sväng till kontoret, svara på en hög e-post, för att sedan springa vidare till frisören. Äntligen var det dags att få lite lyft i mitt stackars tråkiga hår. Nu finns där både ljusare och mörkare slingor som ger lite mer djup i min annars ganska så tråkiga mellanblonda hårfärg. På väg tillbaka till kontoret hann jag med guilt free-shopping på Eat! Ekoaffären och lunch på Blueberry Lifestyle. Bara den kombon sätter guldkant på vilken dag som helst.

Avslutade dagen på utförsäljning. Nike utförsäljning. Say no more. Lyckades dock behärska mig (New York, New York!) och kom bara ut med en väska som jag petat på länge, en tisha (som jag också petat på länge) och två sport-BHar. Mest nöjd med tishan. (bild kommer)

..och någonstans hann jag med att jobba några timmar också. Kan ju inte glida omkring hela dagen heller.

…men intervallerna försvann tyvärr. Vad hände där egentligen? Jag såg ju fram emot dem! Aja, tur att det är långhelg. Det finns mycket tid för spring nu.

Makalöst gott bröd på Bistro Rigoletto.

Müsli, te och skalade hampafrön från Eat! Ekobutiken på Tegnergatan.

En tanke på “guldtorsdag

  1. Ping: ge mig mer – och längre! | fullfartframat.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s