fullfartframat.se

magiska måndag

1 kommentar

Måndagen började segt, med betoning på seeeegt. Hjärnan ville inte riktigt start förrän efter lunch vilket resulterade i att jag fick knappt hälften gjort av vad jag hade önskat. Men så är det ibland. Det kommer nya dagar. Sara säger ”Welcome to today” och jag instämmer.

Däremot slutade måndagen magiskt. Trappstegsintervaller med sköna tjejer instruktörssadeln och bredvid mig i salen. Två minuters intervaller är ju inte så farligt, men lägger du ihop tre stycken på raken med stegrande intensitet – utan vila – ja, då blir det lite jobbigt. Totalt blir det en enda stegrande intervall på hela sex minuter – men det fattar man ju inte förrän man är klar. Sedan var det bara att göra om det tre gånger. Piece of cake.

Efter cyklingen anslöt sig Nilla och vi äntrade yogasalen. Det var dags att ge lite kärlek till trötta höfter. Tack, precis vad jag behövde.

Kombinationen cykling och yoga är makalös – och SATS Yoga Advanced på måndagar kl 19:00 (Spårvagnshallarna) är allt annat än ”vanlig” SATS Yoga Advanced. Det är kärlek till vår fantastiska kropp, det är omtanke till våra starka muskler och det är respekt för våra leder.

(den ”vanliga” SATS Yoga Adv är säkert jättebra den med, men den är inte magiskmåndagsyoga…)

Ni som har möjligt, passa på och ta en sväng i Kungsträdgården i Stockholm nu när körsbärsblommen blommar. Magiskt det med.

Annonser

En tanke på “magiska måndag

  1. Ping: skönt flyt | fullfartframat.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s