fullfartframat.se

rip micah true

6 kommentarer

Micah True, kanske mer känd som Caballo Blanco från Born to Run, levde för löpning. Nu får han springa så länge han vill och kan. Hela löparvärlden sörjer en legend och en stor inspiratör.

Jag som så många andra med mig läste boken med fascination och beundran.

Dagens löppass tillägnas Micah. Varje steg.

20120401-070024.jpg

Annonser

6 thoughts on “rip micah true

 1. Usch vad sorgligt. Jag tyckte mycket om boken.

 2. Fy vad sorgligt! Jag har hört att Haruki Murakamis bok om löpning ska vara grym! Jag har läst andra böcker av honom men inte just den. Men är nyfiken på den. Har du läst den?

  Tack för din kommentar. Nio kilometer kändes bra. Men jag är så taggad. Mest av allt skulle jag vilja dra till skogen och pressa mig till max. Men har opererat örat och är tvungen att begränsa mig till powerwalks ett tag till!

 3. OJ, fel adress!

  Fy vad sorgligt! Jag har hört att Haruki Murakamis bok om löpning ska vara grym! Jag har läst andra böcker av honom men inte just den. Men är nyfiken på den. Har du läst den?

  Tack för din kommentar. Nio kilometer kändes bra. Men jag är så taggad. Mest av allt skulle jag vilja dra till skogen och pressa mig till max. Men har opererat örat och är tvungen att begränsa mig till powerwalks ett tag till!

 4. Usch, det är så sorgligt… Träffade Micah i Stockholm i september och har haft en hel del kontakt med honom sedan dess. Han är en av de varmaste personer jag träffat…grät imorse när jag nåddes av beskedet… 😥

 5. Träningen och livet: Ja, väldigt ledsamt men han avslutade livet som bäst – under en löptur.
  fiafit: Ja den var bra!. Den berörde inte mig på riktigt samma sätt, men den väckte tankar den också. De är bra på olika sätt. Ta det försiktigt med örat, din tid kommer. Skogen finns kvar och väntar på dig när du är riktigt frisk.
  Helena: Ledsamt, ledsamt. Jag blev alldeles bestört när jag insåg att han hade varit i Stockholm och att jag inte hade varit där… *kram*

 6. Verkligen sorgligt att han inte finns mer. RIP!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s