fullfartframat.se

tävla med fff: gococo kompressionstrumpor

4 kommentarer

Det är ju ingen hemlighet att jag älskar Gococos strumpor – oavsett om de är långa eller korta. Jag springer, cyklar, boxas och t.o.m. dansar i dem. Förutom deras superba funktion så finns de även i en uppsjö av färger vilket piffar upp vilken svart träningsoutfit som helst.

Nu när jag tränar inför maratondistansen och kör långpass på mestadels asfalt är påfrestningen större på både leder och muskler – vilket gör att jag väljer att ibland även springa med kompressionsstrumpor för att minimera stelhet och skynda på återhämtningen. Jag uppskattar verkligen det extra stödet och anser att det hjälper mig i min träning.

Så klart vill ju jag att även ni ska få möjlighet att få lite hjälp i er träning – därför kan ni nu vinna ett par kompressionsstrumpor från Gococo.

Det enda du behöver göra är att motivera varför j u s t  d u behöver extra stöd i din träning samt att gå in på Gococos facebooksida och gilla dem.

Skicka din motivering till kontakt [at] fullfartframat.se senast söndag 1 april kl 12. Glöm inte att ange vilken färg och storlek du önskar på strumporna i fall du vinner. Vinnaren kontaktas sedan via e-post och publiceras även på bloggen.

Lycka till!

 

Annonser

4 thoughts on “tävla med fff: gococo kompressionstrumpor

  1. Pingback: utmaningar | fullfartframat.se

  2. Här i blåsiga Skåne behöver man extra skydd under löpturerna.
    Mina GoCoCo’s sjunger på sista versen nu (har lagat dom tuuusen ggr) och skulle verkligen behöva ett par! (Jag har dock inte FB så misstänker att mitt tävlingsbidrag inte kommer med=) kram!

  3. Pingback: typiskt | fullfartframat.se

  4. Pingback: grattis hanna | fullfartframat.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s