fullfartframat.se

nike free 3

7 kommentarer

Fyndade Nike Free 3 på Sportamore. Så gick det med där att inte shoppa (löpar)skor innan New York. Jag är inte förvånad. Suck.

20120303-104325.jpg

Annonser

7 thoughts on “nike free 3

  1. Var och tittade på såna idag men bestämde mig för att köra vidare med 5fingers en stund ännu.

  2. Suzan: Fast jag hade helst velat ha de röda som fanns i herrmodell. Vad är egentligen skillnaden på herr- och dammodeller på skor? (förutom storleksomfång)
    Sara: Hehe, vi säger så. 🙂
    Nickus: Jag är också sugen på five-fingers, men har i alla år haft brutalt svaga fotleds/fotmuskler och ansett mig för klen för att våga mig på barfotaskor. Nu har jag iofs vant mig vid lättare och lättare löpskor samt free-modeller inomhus så nu vågar jag mig på lite mer hard core. Vem vet, en dag kanske jag också ramlar in på five-fingers. 🙂

  3. Skorna ser ju brutalt coola ut. Om five-fingers; läste en artikel om att de är rena bogusen. Men jag har aldrig provat dem, är de så bra som entusiasterna säger?

  4. Mattias: På vilket sätt skulle just five-fingers vara bogus? Menar du hela barfotakonceptet eller var det enbart skorna som fick kritik? Jag har själv inte testat dem så jag kan inte uttala mig. däremot vet jag av egen erfarenhet att mina inomhus nike freeskor har hjälpt mig att stärka de små musklerna i foten och fotleden och ger mig även en större rörelsefrihet – bland annat under boxträning. Om dessa skor kommer att göra mig till en bättre löpare får tiden utvisa. 🙂

  5. Pingback: shoes, shoes, shoes! | fullfartframat.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s