fullfartframat.se

house of shapes

Lämna en kommentar

Måndagkvällar spenderas i normala fall i cykelsalen på Sats Hötorget – men när Skugge&Co bjuder upp till dans så tackar man inte nej. Så den här måndagen spenderades på House of Shapes bland dunkande hiphop, Bounce-folk, dansare och icke-dansare.

De som ville fick testa på Feminine Vibe med Bounce-Jennie eller Hiphop med Bounce-Benke. Benke visade en cool, skön och överkomlig koreografi till Shots men LMFAO. Ny favorit på spotify-listan.

Efter dansen berättade Jennie och Benke om Bounce – starten, resan, slutsålt Globen och vad som händer nu. Ni har väl inte missat Svansjön på Dansens Hus till exempel? Gå och se.

House of Shapes verkar vara ett mecka om man är ute efter att få testa på många olika danser. Vill du gå på dansklasser kan du göra det, men vill du fokusera din dans kan du ta en kurs för någon av de grymma dansinstruktörerna som huserar på House of Shapes – och samtidigt få tillgång till gym och vanlig gruppträning.

Är du nyfiken på House of Shapes? Vill du testa en dansklass eller kanske tom hoppa på hela konceptet? Hör av dig i så fall. Jag kan kanske hjälpa dig.

20120117-214721.jpg

20120117-214758.jpg
Snygg-Åsa.

20120117-214826.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s