fullfartframat.se

man kanske skulle bli dansare?

1 kommentar

Vet ni vad som imponerar mig? Jo, de som sätter långsiktiga mål och inte ger sig förrän de är där. Superstarka (och snygga!) Emelie är en sådan person, Nilla är en annan – även om jag gruffar över hennes metod att nå sitt mål så ska ändå hatten lyftas. Dessa tjejer ger sig inte, de trampar envist på och rubbar inte en tum för att nå sitt mål. Grymma tjejer.

Sedan finns de som kan hålla på hur länge som helst. De som verkar vara gjorda av outtröttlig energi. Mia som inte bara springer en mil eller två – hon springer en dag eller två.  Eller varför inte Sara som satt på en spinningcykel i ett dygn? Satt och satt, hon gjorde mer än så, benen trampade på nästan oavbrutet samtidigt som hon samlade in massor av pengar till cancerforskningen. Sådant imponerar.

..och så finns det en grupp till som jag önskar att jag själv tillhörde: dansare. De är inte bara starka, smidiga och snygga, de har en fantastisk kroppskontroll och -kännedom och de kan ju röra sig i takt med musiken. De förmedlar budskap, känslor och tankar genom sina rörelser och sin kropp. Hur coolt är inte det. Vi lyfter på hatten, applåderar och rekommenderar alla och envar att gå och kika på Svansjön på Dansens Hus. Jag hade förmånen att få se sista genrepet innan premiären – och satt storögd och storleende genom hela föreställningen.

Ta med dig kompisen, mamma, arbetskollegan, älsklingen och farfar – alla kan hitta olika delar av föreställningen att njuta av.

Annonser

One thought on “man kanske skulle bli dansare?

  1. Puss på dig vännen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s