fullfartframat.se

imponerad och inspirerad

3 kommentarer

Jag är stum av beundran! Kudos, heder och lyft av hatten för alla de fantastiska löpare som sprang Stockholm Maraton igår. Ni var alla snabba, starka och snygga! Så imponerande och inspirerande att se. Nästa år i juli är det min tur.

Dagen innan hade Nilla och jag listat alla ”bloggkändisar” som skulle springa och oroat sneglat ut genom fönsterna mot ett regntungt Stockholm. Vi var nog lika väderfokuserade som de som skulle springa. När lördagsmorgonen kom parkerade vi oss i slutet av en refug, strax efter vätskekontrollen på Norr Mälarstrand och strax innan 10 respektive 35 km skylten.

Vi lyckades nästan pricka in alla på vår lista – men döm om vår förvåning när ytterligare ett känt ansikte dök upp i havet av löpare. Galet imponerande att springa, och lika imponerande att du klev av efter halvmaratondistansen – Andréa. Heder!

Snabba-fötter-Kenth var den enda som lyckades hamna på bild, men smäller man till och springer maraton under tre timmar så är inte strömmen av löpare så strid just när han passerade oss. Grymt!

Sedan rasslade den ena efter den andra förbi. Helena som fullkomligen strålade och dansade fram, Anna som sprängde kreditkortsgränsen, Miranda som verkligen är en evighetsmaskin och Snorkkis som studsade fram mot ett personbästa på fem minuter såg alla pigga och fräscha ut.

Jag är så imponerad av er alla!!

En annan solstråle som lyste upp vår dag var Coyntha som lyckades persa med hela nio minuter. Starkt jobbat vännen. Den enda som vi missade var tyvärr Angelica, men hon gjorde tydligen också ett strålande jobb med en fin-fin tid.

Snabba fötter. Rejält snabba fötter!

Annonser

3 thoughts on “imponerad och inspirerad

  1. Åh…du vet inte hur mycket ni hjälpte mig där på andra varvet…TACK!!!

  2. Tack för pepp, fina ord och bild!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s