fullfartframat.se

jubileumsmarathon 2012

Lämna en kommentar

Fasiken, det är svårt att snorkka när man jobbar hemma. Det blir inte riktigt samma sak att springa till gymmet, som ligger mindre än tio minuter gångväg hemifrån. Får planera in träning i stan. Eller? Nåja, det finns flera dagar i veckan, flera veckor och en hel sommar!

Nästa sommar däremot. Då är det jubileum. Ett jubileum jag ska vara med och fira.

Lördagen den 14 juli 2012 avgörs Jubileumsmarathon Stockholm 1912–2012. Det blir ett lopp som så nära som möjligt följer 1912 års OS-bana och som genomförs i 1912 års anda. Detta är första gången som ett internationellt maratonlopp med tusentals deltagare genomförs på 100-årsdagen av ett olympiskt maratonlopp på den 100 år gamla banan.

Om knappt två månader – den 14 juli – öppnar anmälan för Jubileumsmarathon Stockholm 1912–2012. Anmälan öppnar klockan 13.48 den 14 juli 2011 (exakt 99 år efter startskottet 1912).

Det finns plats för åtta tusen löpare, men redan nu har över tolv tusen skickat in intresseanmälan – så det gäller att hänga på låset i juli när anmälan öppnar! Jag trodde aldrig att jag skulle få för mig att springa marathon, men som den kloke säger ”Man ska aldrig säga aldrig.” Tydligen inte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s