fullfartframat.se

toppfrukost med topphälsa

Lämna en kommentar

ToppHälsa hade bjudit in ett gäng bloggare till frukost och inspiration med Malin Ewerlöf KreppSelma City Spa. Hur trevligt är det inte att inleda mitt-i-veckan på en takterass med god och nyttig frukost, mingel med härliga träningsbloggkompisar (nytt ord?) och lite inspiration om löpning? Ja, hur trevligt som helst!

Frida från ToppHälsa informerade lite om årets upplaga av ToppLoppet som går av stapeln den 1 oktober innan Malin tog vid och inspirerade oss om löpning. Det som jag tar med mig från morgonens frukost är att man måste våga ta sig ur komfortzonen för att lyckas komma vidare och utvecklas (inget nytt, men tål att upprepas) och vikten av kvalitativa pass – som t.ex. intervaller och backträning. Har du inte tid med fler eller längre pass i veckan och känner att du stampar på stället – byt ut ett pass till intervaller eller fartlek istället! Det ger resultat!

Vill du ha ytterligare resultat samtidigt som du får inspiration av andra, anmäl dig till en löpargrupp! Ska du springa ToppLoppet i oktober så häng med på träningstillfällerna i Hagaparken.

Älskar frukost!

Malin berättar om sina målsättningar

Fina tjejerna Suzan och Elin.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s