fullfartframat.se

event: cycle corner och sportlife sjöstaden

4 kommentarer

Åsa hade samlat ihop ett gäng cykelentusiaster och bloggvänner igår för en inspirationskväll på knallrosa Cycle Corner i Hammarby Sjöstad. Vi fick lite tips och trix inför säsongen om hur både cykel och cyklist kunde fräschas upp. (note to self: få in fler utfall i träningen). Tyvärr fick jag inte ro till att kolla in utbudet i butiken närmare även om jag är ute efter nya däck till min mtb-kompis, däck som underlättar asfalts- och grusvägsåkandet. Det är på tok för högt motstånd att rulla med hjul som är anpassade för skog och terräng.

Viktor tipsar om bland annat om vikten av bålstabilitet inför cykelsäsongen.Efter lite mingel och möjlighet till att få mer information från bland annat Trek och Holistic så rasslade vi iväg runt hörnet till nyöppnade Sportlife Hammarby Sjöstad. Rackarns trevligt bemötande i receptionen och ett stort och ljust gym. Omklädningsrummet var dock en besvikelse. Bra med skåp förvisso, men flera saknade bänk/sittplats, iskalla golv, få duschar, ingenstans att hänga handduken, dåligt med speglar etc etc. Nåja, det var inte för att hänga i omklädningsrummet vi var där. Cykelsalen var betydligt trevligare – även om jag inte är speciellt pigg på att köra pass i så stark belysning.

Vi tog oss igenom fem stycken 5-minuters intervaller med två minuter vila däremellan. Jag valde att köra alla, utom den första, som tunga backintervaller och stod upp med hög belastning och låg kadens. Tumme upp för musikvalet – önskar det var fler som vågar gå ut utanför den vanliga topplisteskvalet. Passet avrundades med fyra stycken 30 sek-intervaller där det var dags att kramar ur den sista energin som fanns kvar i benen.


Rosa goodiebags (med innehåll från bland annat Gococo, Holistic, Kadens och Biofood) i rosa påsar från Cycle Corner.

Annonser

4 thoughts on “event: cycle corner och sportlife sjöstaden

  1. Hahaha, ja, det är ju inte helt färdigt än i Sjöstan. Det ska komma dimmers till lamporna ( tro mig, det är ännu omysigare att köra BODYBALANCE i lysrörsljus 😛 ) och jag antar att krokar och liknande inte heller har varit prio ett. Nästa gång du kommer på besök hoppas vi att det är färdigpiffat 😀 .

  2. Precis, jag ska inte vara så snabb i bedömningen eftersom det är ett nytt gym, men det verkar som om de inte riktigt tänkt till när det kommer till omklädningsrummet. Det fixar säkert till sig i sinom tid..

  3. IDAAAG kom iallafall dimmers till lamporna 😛 !

  4. Pingback: BBC11 – my story – dag 1 « fullfartframat.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s