fullfartframat.se

I <3 running

2 kommentarer

Jag är väldigt ombytlig och kan ändra mig flera gånger under samma dag vad jag ska träna efter jobbet, på kvällen eller lite senare.. Så blev det även idag. Tror att jag tillomed har kortare fokus än Sara. 🙂

Tanken var ju cykling idag – det som jag längtat efter, drömt om och planerat inför. Ett möte på UD som slutade, för en gångs skull, tidigare än beräknat resulterade dock i att jag åkte hem, kastade av mig klackarna, bytte om från kostymbyxor till tights och begav mig ut i skogen. Det var ju ett tag sedan det med. Senast jag sprang var Vårruset. Illa om jag nu ska springa Lidingöloppet i höst.

Första två kilometerna gick snabbt, riktigt snabbt för att vara undertecknad. Ni vet när hjärtat håller på och hoppar ut ur bröstet, man flämtar och flåsar och huvudet dunkar.. Skönt att springa från dagens arbete, mailkorgen som svämmar över och allt annat som ska göras innan Vacation Pt 1 startar imorgon eftermiddag.

De följande sex kilometrana gick lite lugnare och jag njöt av solen, lugnet och att det äntligen är SOMMAR!!

Annonser

2 thoughts on “I <3 running

  1. Härligt att bara kunna göra det man har lust med – cykeln står säkert kvar till det att cykelgnistan finns där! Och så skönt med sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s