fullfartframat.se

kick (me) up

2 kommentarer

Har ni sett reklamen på TV om den nya revolutionerande eneridrycken (tillika -snus och -vatten) från KickUp? Fr från taurin, nikotin och andra onyttigheter?

Enligt hemsidan så sägs de innehålla ”Bio X20 som är ett naturligt växtextrakt som stimulerar spänsten och rörligheten hos de röda och vita blodkropparna vilket ger en förbättrad syreomsättning samt är ett nyttigare alternativ som ökar prestationsförmågan”.

”Bio X20 är ett exklusivt extrakt som framställs från speciellt utvalda växter i en process som efterliknar blommornas naturliga befrukt- ningsprocess (pollination), där speciella energigivande och cellskyddande ämnen bildas.”

Men vad är då exakt denna Bio X20? Från vilken växt utvinns den från? Ja, det får man inte reda på.. Vidare innehåller produkterna en mängd olika vitaminer, mineraler och spårämnen som ska vara bra för dig. Men varifrån kommer den här omedelbara kicken om de marknadsför? Bio X20? Jag är sannerligen nyfiken på att få veta mer om dessa märkliga produkter.. Kanske någon av er därute vet mer? Var kan man få tag på dem?

För övrigt är jag ganska så misstänksam mot olika typer av vitamindrycker och undrar stillsamt om alla dessa Vitamin Wells, Vitamin Waters, eller Vitaminos verkligen ger någon som helst effekt? Jag dricker både Vitamin Well (och har även testat Friggs Vitaminos) för att jag tycker om smaken – om de ger någon bevislig uppiggande/förebyggande/stärkande effekt – ja, det vet jag inte!

Annonser

2 thoughts on “kick (me) up

  1. jag har druckit kick up eller vad den heter en gång. den smakade okej men jag minns inte effekten. köptes i alla fall på ica eller om det var hemköp i ystad. tycker många bloggare skriver om firefly-drycken just nu…

  2. Jisses denna jakt på lagliga aktiva ämnen för att förbättra kroppens prestanda. På något sätt så känns det som om man vill uppnå samma resultat som förbjudna preparat eller lagliga gifter utan att få den negativa klagnen eller hamna under lagen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s